sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Harjoittelua

Olen yritänyt saada alasivuja blogiini, mihin voi laittaa palveluni ja hinnastoni. Mutta kun ei täällä ole selkokielisiä ohjeita, markkinointia tai bloggausta ennen harjoittaneelle. Olen ihmetellyt mikä on gatget, ja mikä widget...voi tätä nykyaikaa.Palvelujen alle en saa millään lisättyä palvelukuvausta ja hinnastoa.  Taidan palata normaali kotisivu meininkiin ;-)

Kuulumiset muuten, Tässä on tulossa muutos toimipaikan suhteen, ikävä kyllä. Sydän verta itkien joudun luopumaan työtilastani. Olkapääni ei enään leikkauksen jälkeen kestä hierontaa siinä suhteessa kuin ennen. Polvenikin menee ilmeisesti korjauksen alle. Muutoksista toimenkuvaani olenkin kertonut aiemmin.

Toimipisteeni tulee olemaan luonnossa. Kauniit Aulangon ja Ahveniston metsät antaa mahdollisuuden moneen toimintaan. Muutenkin luonto tulee olemaan läsnä omissa teemoissani.

Laihdu luonnossa, luonnollisesti projektini alkaa olemaan loppusilausta vaille.
Siinä Liikkuminen ja painonhallinta on käsikädessä. Luonto on liikuntapaikka, hyvä ja riittävä tavallinen terveellinen ruoka on ohjenuorana. Ei mitään dieettejä, kilot eivät yhdessä yössä tule ja ei ole normaalia sitä hetkessä pudottaakkaan.

Tästä lisää kun aika oikea, nyt keskityn saamaan itseni takaisin työkuntoon.

Aurinkoisia päiviä odotellessa. Hyvää kevättä kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti