sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Toipilaana

Vasta 5 päivää olkapääleikkauksestani. Nyt jo aika tuntuu pitkältä, kun ei oikein pysty mihinkään. Oikeakätiseltä vasemman käden käyttäminen ei onnistu ilman outoja lisäliikkeitä ja hutivetoja. Nytkin yksisormijärjestelmällä vasurilla kirjoittelen tätä juttua.

Lauantaina olin Aulangolla Messuilemassa, käsi kantositeessä onnistuin kuitenkin saamaan luonto kuntosalini kuntoon ja kivasti ihmiset lähtivät kuntoilemaan. Aurinko paistoi ja väkeä oli paljon liikkeellä.
Tässä muutaman päivän aikana on tullut sen asian eteen, että työni pääsuunta on muuttumassa. Suuntaan nyt Mentaalivalmennukseen, Rentoutusohjaukseen, Painonhallinta ryhmät jatkavat edelleen, hieman muutetulla konseptilla. Ryhmäliikuntaa ja yksilöohjausta tulee olemaan edelleen. Kehonhuoltoon tulee Trager terapia. Tätä uutta lähden opiskelemaan jo ensi lauantaina.
Energiahoitoja ja muuta mystistä tulee olemaan enemmän.

Sateen jälkeen alkaa luonto heräämään kunnolla, ihana lintujen konsertti heti aamusta, raikas ilma ja nupullaan olevat kukat ja lehtien silmut. Luonto on kohta vihreä, aivan varkain, jollet ole tarkkana.
Nauti heleän vaalean vihreän rauhoittavasta ja uudistavasta väristä. Anna sen vaikuttaa itseesi, ja huomaa kuinka hyvä fiilis siitä tulee.

Päätän raporttini tähän, koska yksi sormijärjestelmä vasurilla on niin hidas.

Aulangolla juurakkoa, hentoa vihreää näkyy jo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti